IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сани Жекова: В корема ми расте планинка от любов

14 юли 2021 14 50

Сноубордистката очаква първото си дете

БГНЕС

Александра Жекова очаква първото си дете. Това съобщи самата сноубордистка, публикувайки снимка от Пирин във Facebook. На нея тя е положила ръце на коремчето си, образувайки с тях сърце.

„С трепет споделям, че в моето коремче расте една малка планинка от любов, която очакваме да се покаже в пълната си прелест към края на септември“, написа спортистката.

Прекарвайки по-голяма част от състезателната си кариера високо в планината, Сани избра именно нея, за да обяви щастливата новина.

„Прегръщам ви и пожелавам сърдечно тази радост на всички гнездящи двойки!“, завършва тя.

Постът на Жекова е събрал над 10 хиляди харесвания и близо 400 коментара само за няколко часа от споделянето му в социалната мрежа.

Четейки поздравите по случай това, че ще става майка за първи път, в началото олимпийската шампионка по сноуборд отговаряше персонално на всеки един от последователите си, после написа:

„Вероятно няма да успея да отговоря на всички персонално, но Ви Благодаря от сърце за милите думи, споделената радост и внимание! Бъдете здрави и обсипани с благодат! Прегръдки!“.

Сани Жекова се отказа от състезателната си кариера през пролетта на 2019 г.

„Рискувайки здравето си, влагайки цялата си енергия и мисъл в спорта, за себе си разбрах, че е време нещо да се промени. В момента уча, стажувам, трупам опит в нова сфера. Щастлива съм с избора си, че имам възможността да започна нещо ново. Вярвам, че това носи не по-малка стойност. Следващата ми мисия е да запозная хората с необходимите познания да бъдат здрави духовно, физически, психически и емоционално, да водят балансиран начин на живот“, призна тогава тя и уточни, че баща ѝ, който бе нейният личен треньор, ще продължи да работи за развитието на сноуборда у нас.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари